Třinec așteaptă trei meciuri în patru zile. Menținerea vârfului este obiectivul

„Deși am fost cu opt puncte în fața noastră, Liberec mai avea un meci mai puțin”, a avertizat Vladimír Svačina, atacatorul din Třinec. „Va merge foarte repede. Liberec are o manevră incredibilă, dar vom încerca să păstrăm primul loc. Scopul nostru este să fim în prim plan. ”

Snack a spus că va fi extrem de dificil să luptăm cu Liberec pentru primul loc. “În plus, Hradec Kralove este chiar în spatele nostru”, a declarat cea de-a treia echipă a competiției, care a pierdut trei puncte, dar a jucat toate cele 33 de partide. „Liga este egală, toată lumea poate câștiga. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte. ”

Apărătorul Tomáš Kundrátek nu rezolvă plasarea în niciun fel. „Vrem să câștigăm fiecare meci, toată lumea este importantă.Iar după câștigarea lui Litvínov, ne vom concentra din nou pe următorul meci. Duminică, de la ora 17.30, vor întâmpina Sparta, iar două zile mai târziu îl vor găzdui pe Karlovy Vary în finalul etapei a 29-a de la ora 17:00. Martin Růžička.

„Îmi place să joc acasă. Sunt în curând cu familia și soția mea și o să cumpăr una mică. Relaxează-te, zâmbi Vladimír Svačina.

„Cu cât călătoria este mai mică, cu atât mai bine”, a spus Tomáš Kundrátek. „Dar vom pregăti meciurile la fel ca oricare altul.Pentru mine, Vítkovice va fi o schimbare plăcută de la douăsprezece ore de zbor, când am jucat KHL (la Nizhny Novgorod și Kunlun). ” Va fi dificil să mențineți forma actuală?

“Este clar că veți pierde uneori, dar trebuie să învățăm din aceasta pentru a evita o serie de înfrângeri. Nu trebuie să recunoaștem acest lucru “, a spus Vladimír Svačina. “Avem meciuri dure în fața noastră, Vitkovice, Sparta…Trebuie să continuăm să câștigăm puncte pentru a rămâne în vârf. ”

Producătorii de oțel sunt încurajați să marcheze patru goluri la Litvínov duminică, deoarece au marcat un singur gol în patru confruntări, inclusiv Cupa Spengler. / p>

“Golul important este zona de dinaintea golului în care am aruncat pucuri și am marcat goluri în meciul cu Litvínov”, a spus Martin Růžička.

“Cupa Spengler a jucat un hochei puțin relaxat, puțin mai puțin cel puțin rușii se apărau ”, a spus Svačina duel cu Magnitogorsk (1: 2 în atac). „Am avut multe șanse acolo. Și cu cât erau mai multe, cu atât ne-am înecat în ele. Nu am rezolvat în mod ideal aceste situații, am jucat-o înapoi. Așa că ne bucurăm că ne-am întors la Litvínov la ceea ce ne împodobea – presiune pe poartă.Fără asta, obiectivele nu cad astăzi. Sper că vom continua să facem acest lucru. ”Totuși, după Snack, Davos a fost o experiență foarte valoroasă pentru echipa Třinec. „Din nou, suntem convinși că a juca împotriva celor mai bune echipe din Europa nu este distractiv. Și deși suntem primii în Cehia, din păcate în Europa nu înseamnă atât de mult. Cu toții vrem să îmbunătățim “, a spus Vladimír Svačina.