Echipa Pardus-Tufo pariază pe tinerii bicicliști. Va înlocui Hník?

Iar cei care nu s-au stabilit sau nu doresc să caute fericirea în altă parte, vor face loc pentru noi speranțe. Echipa Prostejov Continental a finalizat deja lista pentru sezonul viitor.

Lipsa de la Hník va fi, de asemenea, ucraineanca Mykyta Zubenko, în timp ce actuala campioană europeană în cursa de punctaj Wojciech Pszczolarski va rămâne, iar polul plăcut va începe la Haná pentru al șaselea sezon. . De asemenea, rămân în echipă actualii maeștri cehi Luděk Lichnovský și Daniel Babor, Tomáš Bárta, Karel Tyrpekl și Marek Dolníček.

„Mă bucur că toți acești piloti rămân alături de noi. Din moment ce conducem drumul și pista, este compoziția ideală pentru noi. Echipa rămâne capabilă să concureze în ambele discipline.Nu va fi ușor să înlocuim calitățile și tactica lui Karel Hník, dar cred că băieții au învățat ceva de la el și sunt capabili să-l valorifice “, consideră directorul sportiv Michal Mráček.

actualul campion al Cehiei în cursa eliminatorie, care în acest an a purtat tricoul echipei Favorit Racing. Un alt nou venit în culorile Prostejov este reprezentantul juniorului Vladimir Miksanik de la ACK Stara Ves nad Ondrejnici. Matouš Měšťan, care a apărat culorile Prostějov anul trecut, a fost și el printre juniori, dar s-a confruntat cu probleme de sănătate. Vom vedea ce va aduce anul viitor și este dificil să facem prognoze concrete la începutul pregătirii.Cu toate acestea, presupun că echipa va putea din nou să se bazeze pe Bart cu Babor în vârf, iar Tyrpekl se va putea afirma pe teren mai dificil. Cred că tinerii Vlada și Matthew se adaptează rapid în pelotonul de elită, excursiile cu reprezentare au fost cu siguranță o pregătire bună. Se pot sacrifica și sunt jucători de echipă.La rândul său, Rugovac va fi un impuls major, mai ales pentru evenimentele de mare anvergură ”, consideră directorul și antrenorul sportiv Tomáš Konečný.

Programul de curse va fi specificat de echipă înainte de începerea sezonului, dar va începe, în mod tradițional, cursele din Cupa Cehă pe șosea și pe trasee, precum și la întâlniri importante pe piste incluse în calendarul UCI și în cursele selectate din străinătate.