Betstars

Cum sa pariezi la Betstars

Betstars apartine de compania Pokerstars, iar acest lucru este suficient pentru a ne da seama ca este un bookmaker serios, unde poti paria in cea mai mare siguranta. Dupa cum multi dintre dumneavoastra stiu Pokerstars este cel mai mare operator de poker online din lume. Licenta L1160658W000323 acordata de ONJN le da dreptul legal celor de la Betstars sa opereze pe piata pariurilor sportive pana in anul 2026.

Interesant este ca la Betstars poti paria mize foarte mici. Si asta pentru ca aceasta companie nu accepta pariurile in lei, ci numai in euro, dolari americani sau lire sterline, miza minima fiind de 0.10 astfel de unitati. Ceea ce s-ar traduce prin faptul ca puteti miza chiar si suma de 50 de bani pe un bilet de pariuri.

La Betstars poti plasa un bilet foarte simplu. Dupa ce selectati evenimentul pe care doriti sa pariati, nu trebuie decat sa dati click pe cota acestuia gin partea dreapta a paginii web si astfel se va deschide biletul de pariere Betstars.

Cum jucati un bilet simplu la Betstars

Cel mai facil este sa jucati un bilet simplu, nu trebuie decat sa selectati pronosticul cum am aratat mai sus, iar ulterior sa va hotarati asupra mizei pariate si sa o scrieti in casuta disponibila, apoi sa dati click pe butonul de pariere. Atentie, daca pariati in euro si scrieti cifra 5, inseamna ca veti miza 5 euro pe biletul

Cum jucati un bilet multiplu la Betstars

Din momentul in care ati completat mai mult de un eveniment pe biletul dumneavoastra de pariuri, pe acesta va aparea in partea de sus, deasupra pronosticurilor, o casuta in veti scrie miza pentru acest bilet multiplu. Va reamintim faptul ca la Betstars nu se pariaza in lei, iar daca veti trece cifra 10, inseamna ca, de fapt, veti miza 10 euro (sau moneda aleasa de dumneavoastra).

Cum sa jucati un bilet in sistem la Betstars

Aveti aceasta optiune la Betstars atunci cand veti selecta minim 3 partide. Daca doriti sa jucati biletul in sistem, va trebui sa mergeti in partea superioara, chiar dedesupt unde scrie „Biletul de pariere” si sa schimbati optiunea „Individuale/Acumulator” cu optiunea „Alte multiple”. Procedand astfel, pe biletul Betstars va vor fi fi afisate variantele de sistem: Duble, Triple, Yankee, Lucky (15) etc. Atentie mare cand veti scrie miza pe care o doriti sa pariati, deoarece aceasta se se va inmulti cu numarul de pariuri generat de sistemul pe care l-ati ales, scris in dreptul acestuia. De exemplu, daca mizati 5 euro pe un pariu Duble de 4 evenimente (ceea ce inseamna sistem 2 din 4, care genereaza 6 variante), va rezulta o miza totala de 5 euro inmultit cu 6 variante = 30 de euro, adica 5 euro scris de dumneavoastra x 6 pariuri generate de sistemul juicat.

Si inca o observatie, la Betstars nu puteti juca sisteme cu baze. Poate unii pariori mai experimentati vor fi nemultumiti de acest lucru, insa cu siguranta ca marea majoritate a pariorilor vor fi pe deplin satisfacuti de serviciile oferite de Betstars. Succes!