FAQ Promoții și bonusuri la 22Bet

Cele mai frecvente Întrebări cu privire la bonusurile si promotiile 22Bet

Jucatorii pot folosi Bonusul de Bun Venit 22Bet mai mult decât o singura dată?

Nu, utilizarea bonusului de bun venit 22Bet se face doar o singura data, pentru fiecare client nou.

La ce sporturi pot folosi bonusul de depunere de bun venit 22Bet? Il pot folosi si la pariurile live?

Un jucător poate paria bonusul de bun 22Bet venit la orice eveniment sportiv disponibil, inclusiv pariuri live.

Care sunt cotele minime pentru pariurile care se califică pentru Bonusul de bun venit 22Bet?

Bonusul Bonusul de bun venit 22Bet trebuie să îndeplinească cateva cerințe de pariere. Una dintre acestea este sa pariați în pariuri pe acumulator cu cote minime de 1,40.

Cum sunt cotele de pariuri 22Bet comparativ cu cele ale altor case de pariuri?

O comparație facuta de analistii nostri, cu unele dintre cele mai importante case de pariuri on-line ne sugereaza ca atat oferta 22Bet are o o gamă decentă și competitivă de cote. Bookmaker-ul 22Bet merită încercat, deoarece se comporta ca una dintre cele mai bune case de pariuri online din lume.

Se poate retrage Bonusul de bun venit 22Bet direct sau trebuie respectate anumite condiții de bonus? Dar bonusul de reîncărcare de vineri?

22Bet va autoriza retragerile numai după ce un jucător îndeplinește condițiile cerute de regulament. Acesta include cerința de pariere de cinci ori pentru bonusurile de depunere de bun venit 22Bet și de trei ori pentru bonusul de reîncărcare de vineri 22Bet Romania. De asemenea, utilizarea cotelor minime de 1,40 în pariurile pe acumulator este o necesitate cand pariati utilizand aceste bonusuri.

Există promoții de pariuri gratuite la 22Bet?

Promotia constand in bonusul de reîncărcare de vineri este în prezent singura de aceasta natura la 22Bet, insa astfel se diferentiaza fata de alte agentii de pariuri on-line, intrucat acordă bonusuri jucătorilor pentru a putea paria gratuit. Jucătorii care fac o depunere minimă de 5 lei (1 euro) în fiecare vineri, primesc un bonus de 40%, in limita insa a 50 euro, adica 250 lei.

Există promoții regulate ale codului de ofertă la 22Bet?

Promotia constand in bonusul de reîncărcare de vineri este disponibilă saptamanal, în fiecare vineri la casa de pariuri 22Bet. Jucătorii trebuie să activeze bonusul prin introducerea unui cod bonus 22Bet.

22bet

Concluzie

Pentru orice casa de pariuri, bonusurile sunt o componentă cheie pentru creșterea bazei sale de clienți. 22Bet se diferentiaza de concurenta oferind atat un bonus de bun venit la depunere de 100% până la 600 de lei, plus 22 de puncte de pariere pentru înregistrarea la acestea, cat si bonusul de reîncărcare de vineri, care este disponibil pentru jucătorii existenți. Facând o depunere vineri, 22Bet oferă jucătorilor un bonus de 40% până la suma de 50 de euro.