Profita de promotiile si cotele excelente de la Unibet!

Bonusuri și promoții la Unibet

Promoțiile si bonusurile sunt, fără îndoială, o parte esențială a pariurilor sportive online. În comparație cu alti bookmakeri dintre concurenții lor din industrie, bonusurile Unibet nu sunt cele mai competitive de pe piață, dar puteți găsi aici o gamă corectă de bonusuri si promotii pentru a vă îmbunătăți experiența pe platforma Unibet.

Principala promoție pentru un nou client Unibet este bonusul de bun venit de 100% banii înapoi până in limita sumei de 25 de euro dacă primul dvs. pariu este pierzator. Așadar, Unibet vă rambursează pariul pierzator până la maximum 25 de euro, făcând din experiența dvs. inițială o reusita.

Pentru a vă califica pentru aceasta ofertă Unibet, trebuie să depuneți cel puțin 10 € și să pariați 1 euro sau mai mult pe orice sport la o cota de 1,40 sau mai mare. Dacă pierdeți, la Unibet primiți banii înapoi gratuit până la limita sumei de 25 de euro, pentru a vă încerca din nou norocul. Suma de returnare a numerarului are o cerință de pariere 3X pe care trebuie să o îndepliniți, pentru a vă permite să vă retrageți profiturile. Pariurile pe cursele de cai, cursele de ogari, Harness racing și sporturile virtuale nu se califică pentru aceasta promoție.

Sunt si alte promoții la Unibet disponibile la Unibet, ca de exemplu Campionatul de pariuri Esports FIFA, pe care trebuie sa le verificati periodic, pentru a beneficia de ele.

Oferta și cotele de pariere la Unibet

Vasta selecție de sporturi de la Unibet este unul dintre cele mai mari atuuri ale acestui bookmaker. Unibet oferă peste 30 de piețe sportive și alternative pe care să pariati, cu un număr imens de opțiuni de pariere la fiecare eveniment.

Pariurile pe fotbal sunt unul dintre punctele de interes ale platformei Unibet, așa cum desigur că vă așteptați de la o casă de pariuri europeană. Profunzimea ofertei este de neegalat și nu este neobișnuit să găsiti mai mult de 200 de pariuri pe marile meciuri din Premier League, La Liga și Champions League.

Unibet Horse Racing și Greyhound sunt de asemenea foarte populare la Unibet. Alte sporturi acoperite de Unibet includ fotbalul american, baschetul, tenisul, baseballul, cricketul, boxul, hocheiul pe gheață și golful, pentru a menționa doar câteva. Sporturile virtuale sunt de asemenea disponibile la Unibet.

În ceea ce privește calitatea cotelor, Unibet oferă unele dintre cele mai competitive cote la o varietate generoasa de sporturi, în special la fotbal, tenis și fotbal american, ceea ce înseamnă o valoare mai mare pentru banii pariorilor pe termen lung. Clientii Unibet pot, de asemenea, să profite de secțiunea Odds Boost pentru a găsi cote sporite nu numai la fotbal, ci si la multe alte sporturi. Mult succes cu Unibet!