22bet

Cotele din comparatia noastra de cote, ne concentram pe cote. Acestea, din pacate, nu sunt indicate in mod transparent. Conform experientei noastre, aceste echilibri intre 93 si 94% si, prin urmare, sunt putin sub medie. Cu cheia de plata, clientii pot calcula ce procentaj din pariurile lor vor ramane la casa de pariuri si cat vor fi platiti inapoi clientilor in comparatie. In cazul 22BET, asta inseamna ca daca pariati 122 € intre sase si sapte euro, vei ramane la casa de pariuri ca marja de profit.

Aceasta este o valoare acceptabila, dar care nu poate concura cu furnizorii de top. Totusi, acest lucru se schimba rapid, chiar daca taxa 22BET este inclusa. Deoarece renuntarea la impozitul pe pariuri de 5% creste considerabil nivelul cotelor.

Aceasta permite navigarea intuitiva. Desi site-ul nu poate castiga un premiu de design, este ideal pentru ceea ce a fost programat sa faca: pentru pariuri sportive. Cu butoanele mari, bine etichetate, este posibil si un incepator sa faca un pariu fara instructiuni prealabile. Site-ul respecta standardul obisnuit pentru pariurile sportive: sporturile sunt listate unul sub celalalt pe partea stanga a ecranului.

Dand clic pe sport, tarile si ligile se deschid. Cotele de pariere sunt indicate in mijlocul paginii. Facand clic pe cote, pariul va fi transferat automat in pachetul de pariuri, care se va deschide si automat. Aici apoi se pot face detalii suplimentare, de exemplu, pentru pariuri.