888sport

888sport

Oferta de bun venit este prima promotie pe care o va primi orice jucator nou pe site la 888sport de la depunere. Depozitul minim este de 10 dolari si trebuie sa pariem acest 10 USD pe orice joc pe care il alegem.

In schimbul acestei depuneri si a pariului initial, primim doua pariuri sportive gratuite de 10 USD, una de pariu gratuita de 10 USD doar pentru aplicatia mobila si un bonus de 10 dolari, care poate fi folosit in 888sport. In timp ce este oarecum schiop, acest bonus ofera jucatorilor noi o sansa de a obtine mingea rulata pentru o investitie foarte mica.

Acca Attack este o promotie care se adreseaza strict pariurilor sau acumulatorilor. Aceste tipuri de pariuri sunt castigate numai prin obtinerea corecta a fiecarei selectii si, daca doar unul dintre ele pierde, tot pariu pierde. Daca pariem minim 5 $ pe un parlay de cel putin 5 echipe, vom fi eligibili pentru un token Profit Boost.

Aceste jetoane vor oferi o crestere de 10% a profitului nostru in orice pariu viitor daca facem un parlay de 5 echipe si castiga, atunci va creste la o crestere de 15% daca facem un parlay format din 6 echipe si asa mai departe. Nivelul final al recompenselor este un nivel de 11 echipe sau mai mare, ceea ce ne va oferi un jeton minunat Profit Boost, cu un spor de 50% in castig daca castiga.