Betfair Betting Exchange

Cu siguranta ca pariorii mai experimentati stiu ce e este betting exchange-ul. In cele ce urmeaza ne vom referi la acest concept și unde putem practica la casele de pariuri on-line din România. Cea mai la indemana explicatie a betting exchange-ul este aceea ca dumneavoastra puteti lua locul unei casei de pariuri și puteti oferi pariuri altor jucători. Pare neverosimil si complicat, nu-i asa? Va asiguram ca nu este deloc asa si ca odata ce va veti obisnui cu acest concept va fi foarte interesant pentru dumneavoastra sa participati activ la aceste tipuri de pariuri, care in Romania sunt oferite exclusiv de Betfair. Platforma de betting exchange Betfair este un spatiu unde absolut toate pariurile sunt plasate direct între pariori si, lucru si mai interesant, cotele sunt determinate de cerere și ofertă. Cu alte cuvinte, unii jucatori oferă pariuri, iar alți jucatori le acceptă si, implicit un parior va castiga, iar celalalt va pierde. Astfel, nu veti mai fi, de aceasta data, în competiție cu casele de pariuri, ci cu ceilalti jucatori, cărora le vei oferi cote sau vei accepta cotele acestora. Asadar, va puteti afla de oricare din cele două părți. Betfair pune la dispoziția clientilor sai doar platforma on-line prin intermediul căreia se vor face tranzacțiile respectivele. Binenteles ca pentru acest „efort”, va primi si un comision, care insa nu este deloc mare – 5% pentru fiecare pariu.

Betfair, singura casa de pariuri on-line din Romania licențiata pentru betting exchange

Betfair este numărul unu mondial în ceea ce priveste piata de betting exchange. Ceea ce inseamna ca platforma are foarte multi jucatori si, ceea ce este si mai important, există lichidități pentru practic fiecare pariu. Ceea ce este foarte important, deoarece atunci când veti pune un pariu, trebuie sa se gaseasca si o alta persoana care să îl contreze, in caz contrar acesta rămânând „unmatched”. Facand o comparatie mai exagerata, e la fel ca la piața de legume: daca ai la vanzare un kilogram de cartofi si nu ai cui sa i-l vinzi, vei rămâne cu el.

La Betfair Betting Exchange puteti paria ce sume doriti

Si asta deoarece nimeni nu va limitează.

Una din cele mai importante probleme ale pariorilor experimentati la casele de pariuri este că sunt limitați la sumele foarte mari. In schimb la Betfair, platforma de pariuri în contrapartidă nu are limita de suma, deci puteti juca orice suma doriti. Condiția esentiala este ca trebuie sa existe lichidități suficiente pentru ca alți jucatori să va contreze pariul. Credeti-ne pe cuvant, la Betfair se joacă milioane de euro pe un meci! Poate ca nu este cazul dumneavoastra, dar va puteti „faceti mana” pe orice suma doriti!

Asadar, daca doriti sa intrati in universul pariurilor în contrapartidă Betfair Betting Exchange este solutia. Tot ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont la Betfair si sa concurati impotriva celor care impartasesc aceeasi pasiune cu a dumneavoastra. Fie ca cel mai bun sa castige! Succes!