Baumbet

Baumbet

Din pacate, a trebuit sa marcam Baumbet aici, deoarece designul si aspectul ofertei lor in joc sunt destul de slabe. Sistemul actual de sageti este clar in afara locului si, desi o optiune favorita este disponibila pentru a fixa evenimente in partea de sus, sistemul are nevoie doar de munca.

Pentru ca ei sa tina pasul cu Bet365 (care au cele mai bune pariuri live), trebuie sa lucreze la acest lucru. De asemenea, acestia trebuie sa ofere streaming live in mai mult decat curse de cai, ceea ce este tot ce au acum.

In primul rand, nu ne place faptul ca utilizatorii care depun folosind carduri Neteller, Skirll si preplatite nu pot solicita bonusul oferit. Doar pentru ca preferati sa folositi o anumita optiune de depunere, nu ar trebui sa va excludeti recompensa pentru a va inscrie cu o casa de pariuri online. De asemenea, este disponibil numai pentru cei din Regatul Unit si Irlanda, care exclude restul Europei.

De asemenea, nu ne place foarte mult multiplele etape ale ofertei de pariuri gratuite la Baumbet. Obtinem ca aceasta rasplateste loialitatea, deoarece realizati pariuri gratuite pe masura ce mergeti, dar nu ne putem ascunde de faptul ca alte oferte de pariuri gratuite sunt mult mai atractive.