Efortuna

Fa-ti cont la eFortuna – Fortuna Bet si incaseaza bonusul de bun venit!

Deschiderea unui cont nou la eFortuna – Fortuna Bet

A  deschide un cont nou la eFortuna – Fortuna Bet este un proces foarte usor, care dureaza doar cateva minute. Foarte important sa stiti insa este faptul ca trebuie sa furnizati datele dumneavoastra reale, deoarece daca procedati altfel  veti avea mari probleme atat cand veti depune fonduri, dar mai ales la retrageri.

Pentru a deschiderea un cont eFortuna – Fortuna Bet va trebui sa intrati pe platforma eFortuna – Fortuna Bet si sa dati click pe butonul „Inregistrare”. Ulterior vi se va deschide o noua fereastra cu un formular de inregistrare, pe care va trebui sa-l completati datele solicitate.

Formularul de inregistrare eFortuna – Fortuna Bet  cuprinde doua coloane, ce insumeaza informatii solicitate. In coloana din stanga vi se va solicita adresa de e-mail valida, numele de utilizator si parola (care va trebui sa aiba 20 de caractere), numele si prenumele, data nasterii si CNP-ul. In coloana din dreapta va trebui sa completati informatiile despre sex, adresa si orasul dumneavoastra, asa cum apar in cartea de identitate, cod postalul, despre telefon, tara, sa confirmati ca aveti varsta legala si sa introduceti un cod promotional, daca aveti.

Dupa ce completati toate aceste informatii veti primi un mail de la eFortuna – Fortuna Bet care va contine un link de activare a contului dumneavoastra eFortuna – Fortuna Bet, pe care va trebui sa dati click. Iar de acum inainte va puteti loga oricand doriti pe site-ul eFortuna – Fortuna Bet, folosind username-ul si parola folosite la inregistrare.

Obtinerea bonusului de bun venit oferit de eFortuna – Fortuna Bet

Daca este primul dumneavoastra cont pe care vi-l faceti la eFortuna – Fortuna Bet inseamna ca sunteti client nou si puteti sa obtineti bonusul de bun venit acordat de eFortuna – Fortuna Bet clientilor noi. Astfel veti beneficia de 100 % bonus din prima dumneavoastra depunere, pana in limita sumei de 500 de lei. Atentie, trebuie iar sa specificam ca acest bonus de bun venit se acorda tuturor clientilor majori, adica care au implinit 18 ani in momentul deschiderii contului, intrucat acest bookmaker nu incurajeaza jocurile de noroc in randul minorilor.

Acest bonusul se acorda o singura data, iar pentru a beneficia de acesta jucatorii vor trebui sa indeplineasca anumite cerintele de depunere si rulaj, minime, ce-i drept. Bonusul de bun venit eFortuna – Fortuna Bet va trebui acceptat in maxim 3 zile de la deschiderea contului, iar dupa ce il activati va trebui in alte 3 zile sa efectuati prima depunere.