Betano

Betano

Optiunile de pariere includ castigul de remiza, handicap, dubla sansa, total, scor corect, pauza / norma intreaga, pariuri statistice pe zi (meciuri scurte la gol, apeluri de ofsaid, faulturi, colturi, masini galbene) si pariuri ante-post. Exista multe optiuni de pariere in functie de sportul selectat. Din fericire, exista o sectiune de ajutor care va asigura ca jucatorii pot gasi informatii despre optiunile de pariere in toate sporturile oferite.

Majoritatea companiilor de pariuri ofera un fel de bonus sau promotie. Betano nu a fost lasat in urma pentru ca au propriile lor bonusuri si promotii. Acestea vizeaza sa se asigure ca jucatorii sunt rasplatiti pentru alegerea lor si pentru loialitatea lor. Urmatoarele sunt cateva dintre bonusurile si promotiile pe care ar trebui sa le aveti de grija:

Bonusurile sunt grozave mai ales atunci cand unul este nou pentru un site de pariuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca ajuta la jocul mai multor jocuri in timp ce testeaza site-ul fara a risca soldul contului. Cu toate acestea, bonusurile vin cu termeni si conditii care limiteaza accesul jucatorului la banii bonusului. Cititi acesti termeni si conditii pentru a afla cand si cum puteti accesa banii bonusului. Dar asta nu este tot pentru ca va mai puteti trezii si cu alte bonusuri si promotii in functie de activitatea voastra pe cont.