La Sportingbet ai multe optiuni avantajoase

În continuare vom analiza cateva caracteristici ale casei de pariuri online Sportingbet care ni s-au parut de foarte mare utilitate, adevarate puncte forte ale acestui operator, datorita carora merita sa vafaceti cont chiar astazi. Aceste caracteristici suplimentare sporesc calitatea ofertei sportive Sportingbet si va dati seama de lispa lor daca nu va sunt la indemana. Binenteles ca clientii obisnuiti ai Sportingbet deja sunt familiarizati cu acestea, iar cei ce vor trece de la un alt site de pariuri sportive la Sportingbet isi vor da seama imediat de utilitatea si necesitatea acestora.

Caseta media dedicata transmiilor in direct Sportingbet

In primul rând, va aducem la cunostinta ca la Sportingbet există o casetă media, aflăta în partea dreaptă a ecranului, unde puteti vizualiza live trasmisii live a zeci de evenimente, zilnic. Pare ceva banal la început, dar apoi observi ce face cu adevarat. Acolo se va întâmpla zilnic orice flux live și acolo puteți derula printr-un meniu toată acțiunea live. Iar dacă nu există un stream live pentru un eveniment sau dacă nu doriți doar să îl urmăriți, atunci aveti posibilitatea sa studiati statisticile actualizate permanent. Insa fara indoiala ca gaselnita este reprezentata de faptul ca aecste statistici sau transmisiile live stau doar acolo, în propria sa „cutie”, adica în propriul spațiu, ceea ce le face accesibile și discrete. Nu există nicio taxă atașată unui stream live Sportingbet, veți avea nevoie doar de un cont activ, finanțat, iar gama de sporturi este cu adevarat impresionantă. Avantajul casetei media este ca. chiar și atunci când ați un meci de pe o piață live pe care sa-l vizualizati, puteți merge să navigați în restul cărții de sport, fără a-l pierde din vedere.

Build a Bet la Sportingbet

La Sportingbet va veti bucura de optiunea Build a Bet, disponibilă insa doar la meciurile de fotbal pre-meci. Practic, acest instrument vă permite să creați un pariu de pe niste piețe prestabilite. La Sportingbet e pot face minimum două și maxim opt opțiuni pentru un singur meci. Trebuie mentionat ca la un pariu „Build a Bet” nu veti avea optiunea de „Cash out”.

Optiunea de Cash Out la Sportingbet

Există si o funcție Cash Out la Sportingbet, care este disponibilă doar pentru pariurile single și cele multiple, ceea ce înseamnă că pariurile de sistem nu se califică. Insa cel mai simplu este să accesați fila „Pariurile mele” din fișa dumneavoastra de de pariuri pentru a vedea ce pariuri deschise pot fi inchise cu functie Cash Out.

Dupa cum multi dintre dumneavoastra stiu, functia de Cash Out este opțiunea de siguranță pentru orice parior, prin care practic putem vinde pariul catre casa de pariuri, obtinand o anumita cota, de obicei mai mica decat cea finala. Insa este o functie foarte utila, deoarece putem reunța la pariu atunci când avem emotii sau cand considerăm că rezultatul nu va fi cel la care ne așteptam. Deși cota la care se închide un pariu este firesc mai mică decât cea inițială, optiunea de Cash Out poate fi folosita cu succes la Sportingbet atunci când pariem live ori când ne răzgândim.

Optiunea Editează Pariul la Sportingbet

Există un instrument de Editare Pariu la Sportingbet, disponibil pentru o serie de evenimente și piețe selectate. Editarea poate fi făcut în pre-meci, dar și la pariurile live. Instrumentul „Sportingbet Edit My Bet” permite pur și simplu adăugarea sau scăderea opțiunilor la un pariu deschis, cum ar fi adăugarea unui meci suplimentar la un acumulator care rulează.