Unibet

Unibet

Unibet Poker este in crestere.

In timp ce numerosi concurenti au cazut in ultimii ani, Unibet a evoluat in sens invers, cu accent pe jucatorii de agrement, jocuri distractive si o cantitate extraordinara de valoare pentru jucatorii noi.

Toate acestea se traduc foarte bine in aplicatia lor mobila, care poate fi descarcata acum pentru Android si iPad.

In centrul software-ului Unibet se afla capacitatea de a va schimba identitatea de pana la trei ori pe zi. S-ar putea sa nu sune atat de mult, incat protejeaza instantaneu jucatorii noi de expertii care utilizeaza software-ul de urmarire.

A avea o identitate anonima se traduce prin jocuri mai moi si este ceva pe care fiecare jucator de poker il poate primi in urma.

Versiunea mobila a Unibet Poker include suport pentru jocuri in numerar, Sit & Go si turnee mari de mai multe mese.

Daca acest lucru nu este suficient pentru a va distra, puteti consulta si diversele misiuni si realizari pe care Unibet le-a conceput in ultima vreme. Majoritatea misiunilor sunt distractive de jucat si au beneficii in bani reali daca le completezi.

Unibet ofera de fapt o multime de promotii pentru jucatorii noi, ceea ce face mult mai usor sa construiesti un bankroll din aproape nimic pe site.

Software-ul mobil Unibet usureaza jucatorii din intreaga lume sa intre in cateva maini in asteptarea trenului sau doar sa omoare timpul in general.