Platforma de pariuri Netbet – navigare, oferta sportiva si optiunile de pariere

In cele ce urmeaza, va vom prezenta platforma Netbet, vom analiza oferta de pariuri, precum și diversele opțiuni de pariere pe care le oferă NetBet pentru evenimente sportive.

Navigarea pe platforma Netbat

Navigarea pe site-ul NetBet este destul de ușoară, deoarece designul acesteia este foarte atractiv si ușor de utilizat. Acest lucru este valabil atât pentru versiunea desktop, cât și pentru aplicația NetBet mobil. În aplicația mobila puteți selecta diferitele sporturi prin trecerea prin bara principală de navigare din partea de sus a ecranului, chiar sub antetul care include link-uri către meniul principal, informațiile despre cont și depunere. În versiunea desktop, o listă de sporturi diferita este oferită pe partea stângă. Schema de culori este foarte placută la vedere, iar modul în care este construit site-ul, în general, facilitează procesul de pariere destul de semnificativ.

Oferta sportiva Netbet si optiunile de pariere

Cele mai populare competiții sportive precum Premier League, La Liga sau turneele de grand slam la tenis de camp sunt listate în top. O bară de căutare este furnizată utilizatorilor care caută evenimente sportive mai specific. De asemenea, puteți urmări întotdeauna pariurile active de pe biletul de pariuri și puteți analiza performanțele din istoricul pariurilor. În general, NetBet nu lasă nimic la voia intamplarii în ceea ce privește capacitatea de utilizare a platformei sale.

În momentul recenziei noastre, Netbet ofera peste 35 de sporturi diferite pentru pariuri. În mod obișnuit, accentul se bazează pe fotbal, cu peste 800 de evenimente disponibile. Tenisul și baschetul sunt, de asemenea, foarte populare la Netbet, cu un total combinat de aproximativ 400 de evenimente oferite la momentul testării noastre. În ceea ce privește variația sporturilor, Netbet oferă cu siguranță o lățime mare. Fanii sporturilor precum baseball, fotbalul gaelic, hurlingul etc vor si ei satisfacuri, iar interesant este că Netbet răspunde prezent și sporturilor noi, cum ar fi e-sportul și MMA. Mai ales segmentul e-sport pare să fie în creștere, cu un număr de peste 150 de evenimente oferite în luna martie 2019. Acum, după ce am stabilit că cartea de sport Netbet oferă o lățime mare, să vedem dacă Netbet menține standardele ridicate atunci când vine în profunzimea ofertei.

In ceea ce priveste profunzimea ofertei, pentru un meci mediocru din Premier League, de exemplu, NetBet oferă între 100 și 150 de piețe de pariuri diferite. Acestea variază de la opțiuni obișnuite, la pariuri speciale, cum ar fi echipa X să rateze un penalty sau sa-si dea un autogol (da/ nu). În comparație cu alte case de pariuri, aceasta este o gamă absolut adecvată de opțiuni. NetBet oferă, de asemenea, pariuri live pentru tot felul de sporturi și evenimente diferite. În testul nostru, am găsit evenimente de pariuri live în fotbal, tenis, rugby, tenis de masă și multe altele. Deci, cu siguranță nu veti duce lipsă de acțiune pentru pariurile live la Netbet. În ceea ce privește opțiunile de pariere pe biletul de pariuri, Netbet oferă opțiunile fundamentale de pariu unic, combo (acumulator) și sistem – unde sunt disponibile pariurile Yankee și Lucky. Indiferent cum alegeti sa pariati la Netbet, noi va dorim mult succes!