1xbet

1xbet: o platformă foarte prietenoasa cu o ofertă de pariuri de nerefuzat

1Xbet este unul dintre bookmakerii care au înregistrat o creștere remarcabilă de când a ales să intre pe piața online de pariuri si anume in anul 2012, fiind considerat actualmente unul dintre liderii de pe piața de pariuri sportive online, cazino și divertisment. Compania din spatele 1xBet denumita Bonnal Limited a câștigat o vasta experiență în acesti ani de existență, după ce la inceput a operat ca un magazin de pariuri terestre in Rusia. Aceste eforturi au constat in peste 1000 de case de pariuri terestre, pe lângă numeroasele sale opțiuni de pariere din mediul online: oferta sportiva, cazinoul tradițional, sporturi virtuale, poker, bingo, cazino live etc.

Sporturi pe care poti paria la 1xbet

1xBet oferă pe piata pariurilor sportive peste 50 de piețe sportive care acoperă practic toate domeniile de interes, adica exact ceea ce ar trebui să ofere o agentie de pariuri sportive internațională. Aceasta include piețele populare, cum ar fi fotbal, tenisul, hocheiul pe gheață, cricketul și fotbalul american, dar acopera si sporturi mai puțin cunoscute, cum ar fi Biathlon, CrossFit sau Kabaddi. De asemenea, 1xBet pune un accent puternic pe ligile și diviziunile populare din fiecare sport în parte, cum ar fi pentru fotbal Cupa Mondială, Liga Campionilor, Serie A sau Premier League.

Acoperirea pariurilor la 1xbet

Deoarece 1xBet se concentrează pe toti clienții internaționali, acesta casa de pariuri online oferă șase opțiuni în ceea ce privește modulele de vizualizare a cotelor, adaptate SUA, Marea Britanie, Hong Kong, Indonezian, Malaezia si zecimal. Pentru a schimba modul în care sunt afișate cotele, trebuie doar să faceți clic pe pictograma rotativa din dreapta butonului de „Înregistrare” și să selectați preferința dumneavoastra. De asemenea, de aici puteți alege o vizualizare asiatică sau europeană, sa porniți generatorul de pariuri, sa setați dimensiunea preferată a fontului și sa alegeți dacă vedeți un fundal deschis sau întunecat, împreună cu alte câteva opțiuni.

Acoperirea pariurilor la 1xbet este extinsă și cu un număr imens de piețe sportive, iar profunzimea ofertei cu adevarat generoasa. Cele mai frecvente metode de pariere includ acumulatorii, pariurile single, cele pe sistem și pariurile în lanț.

Platforma si designul 1xbet – foarte usor de navigat pentru o experiență maxima de pariere

Având un albastru neted pe fundal alb, designul 1xBet este o combinație perfectă de culori extrem de ușor de privit, care permit pariorilor să identifice și să navigheze rapid în zonele care ii intereseaza. Construcția machetei 1xbet pare perfectă în ceea ce privește opțiunile de filtrare, butoanele de acțiune și elementele de meniu și în mod clar tot acest arsenal ofera clientilor 1xbet o experieanta de pariere la superlativ. Acest lucru este deosebit de important, ținând cont de dimensiunea și ofertele pe care le-a creat acest site de pariuri. La 1xbet puteti folosi meniurile derulante care vă permit să navigați rapid la oricare dintre piețele de pariuri. In plus, designul a avut in vedere localizarea înregistrării, a casieriei, a centrului de asistență pentru clienti, a statisticilor și a rezultatelor a fost astfel incat ca aceste elemente sa fie plasate în mod inteligent în partea stângă sus pentru a vă asigura o navigare rapidă.