1xbet case de pariuri licentiate in Romania

Cunoaștem mai bine termenii de 1xbet, bonus de bun venit

Să aflăm cum funcționează bonusul de 1xbet de 200 €.

Pentru a-l putea utiliza, va trebui să vă înregistrați și să faceți o depunere de case de pariuri licentiate in Romania cel puțin 10 €, până la maximum 50 €. Veți primi un bonus egal cu 100% din prima reîncărcare. Pentru a obține restul bonusului de 1xbet, va trebui să faceți cel puțin 8 jocuri cu un pachet de cel puțin 2,00. În următoarele 90 de zile, veți primi 25% din sumele investite.
fitness

Pentru a accesa ofertele de bun venit 1xbet, trebuie doar să urmați instrucțiunile de înregistrare pe care le veți găsi pe site. După ce ați completat câmpurile necesare, vi se va cere să vă trimiteți documentul valid. Confirmarea eligibilității vi se va da în termen de 30 de zile de la trimiterea documentației.
retragere

După prima reîncărcare (minim 10 €, maxim 50 €), 100% din suma încărcată va fi trimisă în contul dvs. de jocuri. În primele 30 de zile din viața contului, va trebui să faceți 8 jocuri cu o miză de cel puțin 2,00. Veți primi 25% din sumele cheltuite în următoarele 90 de zile.
activarea

Acest bonus de pariuri de 1xbet nu include un cod de activare care trebuie introdus. Singura cerință necesară pe care va trebui să o îndepliniți este să demonstrați, prin identificare prealabilă, că aveți vârsta legală și că este prima dvs. înregistrare cu 1xbet. Înregistrarea pentru a fi valabilă trebuie făcută în perioada promoției.

Opțiuni de plată

Acest tip de promoție oferă o taxă de participare minimă de 10 €, până la maximum 50 € care trebuie plătită în contul dvs. de jocuri. Nu uitați că, pentru a profita de bonusul rămas, în primele 30 de zile de înregistrare, va trebui să plasați minimum 8 jocuri cu o cotă de 2,00.

Perioada de timp

După înregistrarea și prima reîncărcare pe 1xbet, va trebui să plasați pariuri în primele 30 de zile. Pentru a accesa următorul bonus, trebuie să faceți 8 jocuri, cu o miză minimă de 2,00. Așadar, în următoarele 90 de zile, veți fi creditat cu 25% din suma jucată, până la maximum 200 EUR.

Piața pariurilor

Taxa minimă reîncărcabilă este de 10 € până la maximum 50 €. Vei fi returnat 100%. Indiferent de rezultatul pariurilor în primele 30 de zile, veți putea colecta 25% din mizele dvs. în 30, 60 și 90 de zile până la maximum 200 €.

Revendicați bonusul de 1xbet
ÎNVĂȚĂȚI PASUL PE PAS DE CUM SĂ PARTICIPAȚI ÎN BONUSUL DE BINE VENIT DE 1xbet

1 Puteți înregistra pe site-ul 1xbet doar dacă aveți vârsta. Completați toate câmpurile obligatorii și nu uitați să trimiteți documentul dvs. valid pe două fețe.
2 Contul dvs. de jucător va fi activat numai atunci când procesul de înregistrare este finalizat, iar documentele dvs. vor fi recunoscute ca fiind adecvate de 1xbet.
3 De îndată ce contul dvs. de jucător este activat, puteți efectua o reîncărcare pentru o sumă minimă de 10 €, până la maximum 50 EUR pentru a beneficia de bonus până la 200 EUR.