Betfair

Betfair

De exemplu pe Betfair Exchange, daca m-am gandit ca Man Utd ar putea invinge Liverpool.

Am sustinut Man Utd la lovitura si au mers cu 2-0. Ca comerciant de fotbal, puteam acum sa-mi asigur profitul si sa castig indiferent de rezultat.

Dar daca mai tarziu in meci, Man Utd va primi un barbat trimis in mod controversat si Liverpool va reveni pentru a castiga 3-2, atunci nu conteaza pentru comerciantul de fotbal, deoarece si-au facut deja banii, chiar daca au obtinut doar jumatate corect in asta au crezut ca Man Utd va castiga, dar cartonasul rosu a schimbat cursul meciului.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Cu tranzactionarea fotbalului, singura dvs. preocupare este directia in care se vor muta sansele.

Acesta este doar cateva dintre numeroasele exemple ipotetice de ce exista un avantaj prin tranzactionarea fotbalului, spre deosebire de a paria doar pe acesta.

Dezavantajele trading-ului fotbalistic

Dar este important sa intelegem ca tranzactionarea fotbalului nu este perfecta in niciun fel.

O problema cu tranzactionarea fotbalului poate fi angajamentul necesar in timp. Daca pariati pe un meci, probabil, plasati pariurile si plecati, dar tranzactionand, ar trebui sa cheltuiti 90 de minute (plus timpul de oprire) pentru a-l tranzactiona.

De asemenea, prin introducerea meciului la momentul nepotrivit, s-ar putea sa prezice un meci corect, dar regulile metodei tale inseamna ca pierzi comertul.