Svoboda Goalie: Mă bucur că am înțeles câteva puncte

Dar și-a apucat ocazia de păr. Cu colegul de portier Lukáš Dostál la campionatele mondiale jucători sub 20 de ani și, în același timp, probleme de sănătate, Pavel Jekel l-a capturat complet pe Horácké Slavia. : 4 pentru raiduri), Prostejov (1: 2 pentru raiduri) și luni împotriva lui Kadaň (4: 3). Și în toată echipa Třebíč a reușit să ajute la înscrierea punctelor.

„Încă nu am prea mult spațiu, dar acum sunt și sunt încântat”, se laudă el. „Mă bucur că am înțeles câteva puncte, care, desigur, le datorăm băieților din fața mea. Au apărat, au blocat rachetele…”

Dar, în mod tradițional, au suferit și până la urmă.Au împușcat luni 57:16, dar au reușit să câștige printr-o singură lovitură.

“Putem fi fericiți că l-am luptat”, a suspinat Svoboda, având un joc prost. „Mi-a lipsit câteva fotografii, au plecat mereu și au schimbat un raid. Deci a fost un lucru atât de ciudat de făcut. ”Svoboda nu avea un ham mai mare. „Când un glonț te lovește în zece minute, nu ești în pas. Sunteți înghețat, nu-i așa ”, a dezvăluit el. „Au primit o ofertă de la o competiție mai mare și nu au refuzat-o”, spune Svoboda. „Cred că ne lipsește cu siguranță.Dar avem și alți jucători care doresc să înscrie goluri. ”

Prezentarea publicului de luni mai scăzută nu este atribuită otrăvirii portarului Třebíč, pe care o prezintă pe rețelele de socializare. „Kadaň tocmai a sosit, așa că nimeni nu voia mult”, comentează aproape nouă sute de oameni în sală. “Când jucam cu Slavia sau cu Ceske Budejovice înainte, sprijinul a fost foarte bun. Astăzi, stelele albe vor concerta afară, pe gheața actualului al doilea Kladno. “O percep ca orice alt meci, trebuie să ne pregătim pentru ei și să luptăm pentru un rezultat bun”, spune Svoboda, care încă nu are idee dacă va rămâne în zona goală chiar și după întoarcerea lui Dostal din campionatul de juniori.

„Lukáš și eu sunăm sau scriem destul de des, așa că știu că va face practică la Brno miercuri.Și vezi ce se întâmplă în continuare. Poate că vine sâmbătă sau cândva mai târziu ”, ridică din umeri.