Eroare video? Offside luminos, a spus antrenorul lui Chelsea, arătând șutul de pe laptop

„Cred că judecătorii englezi nu sunt capabili să folosească acest sistem în mod corespunzător, nu sunt pregătiți pentru el”, a adăugat Maurizio Sarri, antrenorul pierderii de la Chelsea. Momentul cheie la Wembley a fost în jur de 25 de minute. Jucătorul de acasă Kane a luat cursa în spatele pasei, a pus mingea în jurul portarului Kepy Arrizabalagy și a căzut la pământ. A fost Kane în pasul de ofsaid?

Dacă da, el nu ar comanda o lovitură de pedeapsă.

Dacă nu, Tottenham are șanse mari să conducă.

93 de secunde au fost clare. Oliver nu avea nevoie de ecran, se baza pe confirmarea receptorului.Potrivit materialelor disponibile TV, Kane nu a fost în afara jocului, datorită poziției adevăratului behemoth, Cezar Azpilicueta. / p>

“Am văzut-o acum câteva minute, a fost un offside. Camera noastră era paralelă cu Kane. Are capul, genunchiul. Offside, spuse Sarri. “Dar acest lucru nu este important, dar important este că arbitrul de linie s-a oprit, nu a continuat să joace, afectându-i astfel pe fundașii noștri, care în acest moment au considerat că este un ofsaid.”

dezbatere.Iarna trecută, în timpul duelului din Cupa FA dintre Leicester și Fleetwood, el a reparat judecătorul șef pentru prima dată și a fost lăudat în cea mai mare parte, iar în alte momente s-a confruntat cu critici severe: ca în Chelsea sau ulterior Tottenham.

la cea mai urmărită ligă din Europa.

Până acum, a fost folosit doar în cupe, Premier League ar trebui să urmeze începând cu anul viitor. Cinci elite vor fi ultimele care vor adopta tehnologia modernă: Germania, Franța, Italia și Spania, inițial restrânsă, au deja un sistem VAR.

“A fost o tragedie în Italia”, a spus Sarri. „Și aici judecătorii nu sunt încă pregătiți. Mai mult, este ciudat că VAR nu se află încă în Premier League și este în Cupa Ligii.Este ciudat pentru toți: noi antrenori, jucători, arbitri…”

Omologul său Pochettino a ars cu cuvinte mai clare. În ciuda faptului că echipa sa a câștigat duelul semifinalului de deschidere datorită hitului video. Privesc Liga Spaniei în fiecare săptămână și niciunul dintre judecătorii video nu este mulțumit. Aceasta este o lecție bună pentru noi, avem șase luni pentru îmbunătățirea sistemului. Și va fi multă muncă ”, a concluzionat antrenorul lui Tottenham.

Răzbunarea este pe 24 ianuarie.