Regina printre stâlpi. Shiffrin a confirmat doar ceea ce știa toată lumea

La început a existat încă un mare rival Petra Vlhová. Singura femeie care a reușit să bată o femeie americană de slalom în sezonul trecut. „Mi-a fost foarte frică de ea. A făcut o primă etapă fantastică “, a spus Shiffrin.

Dar de această dată, Slovacia a dorit prea mult. La scurt timp după decolare într-unul din valurile din dreapta, ea a zburat de pe șină și a sfârșit pe pământ. Cea mai bună fată de slalom din istorie. Acum este negru pe alb. Ea a obținut locul 41 în prima disciplină cu cel mai mare cuplu, aducând o victorie înaintea legendarului Ingemar Stenmark.În cursa, care s-a încheiat senzațional, a noua Martina Dubovska.

Chiar și numerele au confirmat ceea ce comunitatea sportivă știa cu mult timp în urmă. El este cel mai bun dintre cei mai buni.

„M-am gândit la record toată ziua. Din fericire nimeni nu m-a întrebat despre asta înainte de cursă, m-am bucurat. Cu toate acestea, l-am avut în mine ”, a descris ea. Nu dacă l-a biruit.

„Poate am avut noroc azi că Peter nu a terminat pentru că arăta foarte puternic. A fost fantastică pentru faptul că a fost bolnavă “, sa plecat în fața unui antrenor slalom slovac.

Fericirea? Nope.

Shiffrin nu are nevoie de fericire.

Înainte de Jocurile Olimpice de la Pyongyang, ea a spus că dorește cinci medalii de aur.S-a dovedit a fi un plan îndrăzneț. La final, ea a luat doar un aur și un argint la jocuri.

„Și am aflat de la asta”, și-a amintit ea. “La acea vreme, m-am pus sub o presiune enormă, ceea ce nu mi-a fost bine.” Era docilă, arătând 17 triumfuri în Cupa Mondială din sezonul trecut, stabilind un nou record. A câștigat toate disciplinele la care s-a alăturat. A triumfat într-un ritm atât de frenetic încât este greu de înțeles.

„Evident, așteptările publicului, fanilor și antrenorilor au crescut în ultimii ani. Ceea ce nu este dăunător, trebuie doar să înveți să trăiești cu ea. Poate chiar comentând performanțele sale în studioul Bode Miller, care a fost idolul ei de ani buni și o critică uneori ”, a spus antrenorul Jeff Lackie.De asemenea, încearcă să profite la maxim.

„Încă îl văd ca pe un joc. Trebuie să reunesc continuu câteva discipline pentru a face totul. Este ca un puzzle “, spune el.

Este viu, fermecător, inteligent și încrezător. La întrebări se răspund nu în propoziții, ci în paragrafe întregi și deseori în povești. Din nou, se deosebește de numeroșii rivali că concurează în Cupa Mondială weekend-ul după weekend.

El face tot ce face. Fiecare antrenament este înregistrat în detaliu. Folosește monitorizarea ritmului cardiac, un dispozitiv de măsurare a calității somnului, dar și un dispozitiv care măsoară viteza ghemuitelor sale.

„Curse de slalom necesită ca mușchii să se contracte mai repede decât în ​​jos.Așa am o imagine de ansamblu “, spune el.

Nu bea cafea, nici alcool, și doarme cel puțin 9 ore.

Cel mai bun din istorie “, spune Miller.

În doar 24 de ani.