Antrenorul Hejkal are rezerve: penalitățile sunt zero pentru noi și șase împotriva noastră

“După ce penalty-ul i-am spus arbitrului că nu mai este posibil, mi-a spus că au o fracțiune de secundă pentru a decide”, a spus un antrenor sumbru Teplice, Stanislav Hejkal.

: Berbr, Chovanec, VAR! Teplice nu va tăcea, ceea ce a susținut eforturile clubului de a curăța fotbalul ceh, utilizarea mai transparentă a videoclipului și desfășurarea arbitrilor. Dar după pauză, arbiții au luat bagheta cu Ostrava. Opritorul lui Jeřábek l-a faultat pe Kuzmanovič, care a pătruns înainte de var, dar arbitrul Pavel Královec a fost fără compromis.

“Pe iarbă puteți vedea o linie din alunecarea mea – și este cu un metru înaintea varului.Ne-am strecurat apoi împreună. Asistentul i s-a spus că a confirmat penalty-ul arbitrului, lucru pe care îl surprind văzând din lateral. Am încercat să-i explicăm, să arătăm linia, dar nici măcar nu s-a uitat. A fost fermecător, și-a ținut cuvântul ferm ”, a înfățișat Michal Jeřábek.

Învinsa Nemanja Kuzmanovic a căzut în zona de penalty după intervenția lui Jeřábek. „Fotografiile spun că vârful a fost în fața teiului. În acel moment, nu am putut să-l judec, pentru că încercam să ajung în fața jucătorilor, lucru pe care l-am făcut, iar apoi stăteam întins pe iarbă. ”

Videoclipul nu urmărea meciul. “Nu avem o experiență bună cu VAR, căci Dumnezeu știe ce ar arăta…”, a spus Jeřábek. Hejkal a spus: „Poziția și coordonarea apărătorului Crane au fost îngrozitoare, dar faultul era în fața varului.Raportul de penalități în toamnă pentru noi zero, șase față de noi, nu voi comenta. Acesta nu a fost. Fiind o lovitură directă, Jeřábek ar primi un cartonaș roșu, la fel ca cel galben, conform noilor reguli, pentru a evita o dublă pedeapsă. Nu știu ce ar fi mai bine. Oricum, le spun jucătorilor că trebuie să penalizăm, dar nu am împins prea mult în var. ”

Locuința s-a simțit greșită, poate de aceea s-au ridicat. „De câte ori a fost? Nu vreau să-l comentez, este în fiecare săptămână “, a murmurat atacantul Teplice Jakub Řezníček, care s-a stabilit apoi. Doisprezece apărați, primul său gol nu a fost pentru offside, al doilea da. În același timp, ar fi trebuit să fie invers, în intervenția sa recunoscută, el a stat în offside conform materialelor din televiziunea clubului lui Baník.

“Am crezut că este în offside.Stronati și cu mine eram la un nivel similar și, dintr-o dată, Cuba se afla la aproximativ cinci metri în spatele nostru. Nu știu dacă a făcut o pauză bună sau a fost într-adevăr în ofsaid ”, a spus Kuzmanovic în Ostrava. judecătorul a judecat-o așa cum a judecat-o. Mergeam în spatele spatelui să nu mă mai vadă, care era planul nostru cu autocarul. A dat rezultate. În cele din urmă, luăm punctul în care Ostrava a marcat un gol frumos din penalty. ”