Asta a fost demolarea! Fotbalul Liberec și-a sărbătorit cea mai mare victorie în cinci ani

La finalul meciului, Slovan și-a atacat victoria din liga cea mai mare din istorie, dar în final a rămas victoria cu 6: 0 la domiciliu peste Ostrava din vara 2014.

„Un astfel de meci este ușor pentru mine. Am fost mai buni de la început și am marcat goluri rapide și frumoase “, a spus Pavel Hoftych, antrenorul lui Liberec.

Golul câștigător a fost marcat în minutul 6 de Breite, după o pasă excelentă a lui Malinsky. El a contribuit și la celelalte două goluri ale lui Liberec, care a căzut în prima repriză. Mai întâi a îndemnat centrul din partea dreaptă să înscrie capul Musa, iar apoi din același spațiu l-a încărcat pe Potocny, a cărui bombă din stânga s-a îndreptat exact spre stâlp.

“În timp ce balonul a zburat, m-am gândit la mine: Acesta este un obiectiv, acesta este un obiectiv – și a fost un gol!Asta după ce tatăl meu, el a marcat așa, dar nu a jucat prima ligă “, a zâmbit Roman Potočný, care este în prezent cel mai bun marcator al lui Slovan în fața lui Petar Musa cu șapte goluri cu opt goluri.

ziua a crescut la 4: 0. Când în minutul 52, după retragerea lui Musa scăpând de pe terenul Podio, jucătorii de la Liberec aveau avantajul unui joc de forță lung.Cu toate acestea, doar pešek-ul alternativ a împușcat din festivalul de șanse de goluri în meciul cu zece, care a stabilit scorul final 5: 0.

iar la final am adăugat mai multe goluri ”, a spus antrenorul Hoftych. “Am jucat contra zece, nu ne-am schimbat șansele, dar nu am complicat meciul și am câștigat meritat.”

Liberec se bucură de un moment bun. El a câștigat trei din ultimele patru partide, rămânând în mijlocul tabelului, dar a ajutat semnificativ la puncte și poate a pierdut doar două puncte pe Sparta.Echipa nu a fost bătută în genunchi nici după un meci pierdut la Pilsen, unde Proske Liberec a fost deteriorat în mod semnificativ.

„În mai puțin de o lună, competiția se va încheia și vrem să câștigăm cele mai multe puncte până atunci. Băieții merg după ea, antrenamentele arată minunat, obiectivele noastre se încadrează. Mă bucur, de asemenea, că după mult timp am câștigat meciul cu zero ”, a spus Hoftych. „Trebuie să felicit întreaga echipă de implementare, inclusiv antrenorul de fizio-fitness. Avem douăzeci și doi de jucători și ne antrenăm practic în linie completă în tot sezonul. În plus, am reușit în cele din urmă să rupem că o mulțime de jucători doreau să joace balonul înapoi, în timp ce vrem să avansăm cu viteză. ”Dar revenirea lui la Neis a fost amară. „A fost un joc plictisitor, ne putem bucura că l-am dat afară. Când pierzi 0: 5 în minutul 75, ai mai puțin jucător și alergi acolo la fel ca idioții, vrei să se termine ”, a spus Folprecht. “Am petrecut două sezoane și jumătate în Liberec, am foarte mulți cunoscuți aici, și dacă aș putea alege, aș fi suferit o debombare în altă parte…”

Următoarea rundă de fotbaliști Liberec merg la Olomouc, apoi salutăm Praga Slavia .