Provocarea lui Jablonský: De la Wrestling în liga. Există șansa de a lupta în Příbram

Cine va fi următorul jucător a cărui carieră este Clubul Cetățeniei Boemiei Centrale? Totul indică Tomáš Jablonský, care s-a alăturat echipei primei venituri a ligii la antrenamentele de iarnă. În timpul ei, vrea să lupte pentru șansa ei. El a jucat primul său meci în Liga Tipsport din Horni Pocernice, învingând cu 1: 2 cu Hradec Kralove pentru o jumătate.

Povestea unui fotbalist cu stângaci este foarte interesantă.Și-a încheiat voluntar contractul profesional în urmă cu cincisprezece luni și urma să facă sport doar pentru distracție, deși conduce un contract valabil la Zbrojovka în Brno.

„Am decis din motive familiale și personale”, a explicat el fără pas .

De mic, a început la Praga, unde s-a alăturat în spatele lui Háje și Victoria Žižkov, unde a fost văzut de faimoasa Slavia. el și-a amintit un bărbat de treizeci și unu de ani, a cărui formă bună a adus apoi reprezentanților tineretului.

Experiențele Ligii Campionilor Era clar că pășise pe o pistă interesantă.În curând Liga a început să-și recunoască numele.

În cele din urmă, a reușit aproape două sute de meciuri, a înlocuit tricourile Kladno, Jablonec, Bohemii, Zbrojovka Brno și a dat lovitura pentru Slavia în două etape.

Următorul el a adăugat meciuri în culorile clubului slovac Slovan Bratislava. “În Kladno, antrenorul Šilhavý m-a mutat în poziția de fundaș extrem și am rămas cu asta”, a descris Tomáš Jablonský experiența sa cu actualul antrenor al echipei naționale cehe. „Am jucat cel mai mult în Jablonec. M-am descurcat bine, am marcat câteva goluri și mi-l amintesc foarte mult ”.Jablonský a jucat în tricoul Slavia, prestigiosul Ligii Campionilor, chiar de două ori împotriva Arsenalului din Londra și o dată împotriva Seviliei din Spania. “Am întâlnit pe Adebayor, Walcott, Gilberto Silva, „Povestește Tomáš Jablonský. „În spatele Sevillei au jucat din nou Jesús Navas sau Dani Alves. A fost o experiență atât de minunată încât cineva va uita chiar și rezultatele nereușite. ”

Spectacol de antrenori grozavi

Jaroslav Šilhavý și-a început cariera sub conducerea lui Karel Jarolím, Václav Kotal, František Komňacký, Luboš Kozl, Roman Skuhravý și František Straka.

Așa că a încercat să lucreze sub o serie de capacități de antrenor ceh.Acum poate să-l includă pe Josef Csaplar, care a decis să ofere unui jucător puțin uitat o nouă șansă. p>

În toamnă s-a alăturat lui Zappa în liga a treia.

Acum încearcă o revenire a ligii în Pribram.

Și, apropo, ar fi foarte elegant. Tomáš Jablonský a jucat primul său meci din ligă în mai 2007.

Da, împotriva lui Příbram.