Kuchta: Nu sunt ca Vanek, dar vreau și goluri pentru Teplice

„Nu va fi o sarcină simplă”, realizează Kuchta, analizând statistici ale lui Teeplice ale lui Vaněk: 76 de meciuri, 24 de goluri. Bărbatul în vârstă joacă încă din timpul iernii, Hearts Scottish of Midlothian. În schimb, pe lângă o remunerație grea de despărțire, au primit și un atacator fără grăsime timp de un an și jumătate lung. În toamnă, el a sufocat un adversar al lui Slovácko și a devenit cel mai bun marcator cu patru goluri. plecând ”, atrage Kuchta. „Când Slovácko a fost preluat de antrenorul Svědík, m-a întrebat dacă este adevărat despre Teplice.Am dat din cap spre el, am vorbit drept. Că vreau să accept oferta. Nu am mai jucat de la început, am mers la curte ca un glumeț, dar cred că am fost încă bine. „Cu toate acestea, mai puteam marca încă trei goluri, am avut o șansă bună. Deși nu am jucat prea mult, am intrat în ele ”, i-a mulțumit.

Cada: 192 cm, 92 kg.

Bucătărie: 184 cm, 80 kg.

Acești parametri sugerează că Teplice nu a găsit clona lui Vanecek în Kucht. Și stilul lor de joc subliniază diversitatea.

„Este un tip diferit de mine. Voi încerca să îl înlocuiesc cu un joc pe care îl dețin. Poate că voi beneficia de echipă destul de diferit, dar aș dori să înscriu goluri, acestea sunt așteptate de la atacator.De asemenea, voi fi mulțumit de asistență ”, a spus jucătorul care a sărbătorit ziua de 22 de ani marți. “Kuchta este un personaj mai mic, Vaněček a marcat multe goluri în centru. Ne-am uitat prin toată țara și după plecarea Libor Dosek nu există niciun tipolog aici. Așadar, vrem să jucăm puțin altfel, așa că am căutat un atacator în sistemul nostru. Nu vom fi sumbri, ci dimpotrivă, vom ataca înalte. Și Kuchta se potrivește ”, spune antrenorul. Îmi plac atacatorii care nu stau doar în picioare și așteaptă centrul spre var. Acest lucru se poate întâmpla în Sparta, unde trece mult aer din părți.Noi, în Teplice, dorim să fim activi, așa că avem nevoie de un asaltant muncitor, un alergător care nu este leneș să se întoarcă. ” Se pot juca împreună sau se pot transforma. „Când mapez Teplice în trecut, Kuchta are bara ridicată. Au fost invadatori buni, Mahmutovic, Fenin și multe altele. Avem nevoie de el să se bazeze pe el. A început în Slavia în tinerețe, s-a ridicat în Boemia, s-a jucat bine în regiunea Slovácko, unde am căutat-o ​​”, spune Hejkal, cum a ajuns la întărire.

, este coechipierii săi. „Am prieteni Dan Trubač și Patrik Žitný aici și cu siguranță mi-au recomandat clubul.Antrenorul Hejkal a vorbit cu mine direct în toamnă și i-am spus că am Teplice mai întâi. O invitație de un an și jumătate a jucat și ea un rol, pentru că nu vreau să schimb locațiile la fiecare jumătate de sezon. Voi avea cel puțin suficient timp pentru a mă obișnui cu stilul de aici. ”

Înainte de prima practică, un antrenor l-a sunat în dressingul său, lăsându-l să râdă. „Știam că este un tip comunicativ și că glumea cu jucătorii. Mi-a spus ideile lui, chiar am râs de asta.Avea alte planuri cu mine, dar i-am spus că nu pot face față celui de-al doilea post ofensiv ”, a dezvăluit Kuchta, dar a continuat să joace la Castelul Carpaților: >

El a obținut numărul 8 purtat de pictograma clubului Štěpán Vachoušek, actualul director sportiv. „Nu am idee dacă este temporar pentru pregătire sau permanent. Știu că legendele au purtat Opt și Nouă “, se plecă el, iar Vachoušek, care stătea în apropiere, încerca cu un zâmbet:„ Trebuie să câștigi cei opt! ” „Nu vreau să spun așa înainte. Acum sunt în Teplice, vreau să fac o treabă bună pentru echipă și să mă simt bine în asta.Acest lucru este esențial pentru mine. ”