Portarul Kůdela: Meciurile din Budweis sunt speciale pentru mine

Oaspeții au jefuit arena Budvar după o performanță de luptă și au obținut trei puncte valoroase. Golul decisiv a venit deja în prima perioadă, când Václavek a marcat în minutul al douăsprezecelea.

„Suntem pe deplin mulțumiți de rezultat. Am venit pentru orice punct și avem toți trei. Este minunat ”, a lăudat Hynek Kůdela după meci. L-a apreciat și mai mult pentru că unul dintre favoriții competiției a venit pe gheață.

„Este primul zero pentru mine și întreaga echipă. O iau ca pe gheață pe tort. Pentru că era în Budejovice, era altceva. Mi-a plăcut ”, a spus el.După fundașul lui David Gilbert, pucul a sfârșit în plasă, dar arbitrul a fluierat și a întrerupt jocul. M-a repezit spre mine, am auzit fluierul și publicul. Am văzut că judecătorii au lovit imediat, așa că am fost ușurat ”, a descris el a doua treaptă. În acest an au fost marcate douăsprezece jocuri. „Dan a prins mult mai multe meciuri decât mine. Suntem trei golani, un altul este Tadeáš Dvořák.Pe al cărui antrenor îl va îndrepta, va ajunge la obiectiv ”, a comentat el despre evenimentele din plasa echipei sale. „Nu am vrut să spunem nicăieri, dar am avut ambiții să avansăm în Chance League încă de la începutul sezonului, lucru pe care l-am făcut. După sezon, au fost schimbări, cadrele s-au schimbat și încercăm să luptăm pentru cea mai bună poziție posibilă “, a spus Kůdela.

În acest an, Silezia se deplasează în jumătatea inferioară a tabelului, pierzând mai multe puncte în play off. „Avem anumite obiective, dar le voi ține de mine”. În al treilea, el a aparținut cadrului, dar din poziția celui de-al treilea portar în joc nu a sărit. Așa că a început să schimbe echipe.A lucrat o perioadă în Norvegia și, în rest, în echipele din liga a doua. Prins în Šumperk și în serviciul Budejovice David. El laudă trecerea la o competiție superioară. “Există o diferență între prima și cea de-a doua ligă, dar trebuie pregătit pentru a doua”, a spus el. Duelurile din Budvar Arena sunt întotdeauna speciale pentru el. „În timpul verii, locuim în Budejovice alături de iubita mea, am o mulțime de prieteni aici care, atunci când vin, vin să mă vadă. Acest lucru este specific pentru mine ”, a adăugat eroul din cea de-a 44-a etapă de miercuri din Chance League.La Havířov, Boemia de Sud a eșuat pe Ondřej Bláh, acum a fost Kůdela, iar sâmbătă echipa de la České Budějovice pleacă la Vsetín. Ghici cine prinde acolo? Da. David Gaba.