Kadlec este o atracție pentru turci, a fost găsită de jurnaliștii locali

„Chefii și ceilalți angajați ai hotelului vorbesc cu mine. Jurnaliștii locali m-au intervievat deja ”, spune Kadlec, care a lucrat timp de trei ani la Fenerbahce. „Fanii lui Galatasaray se opresc și ei. Vei fi mulțumit de interes. Turcii sunt astfel încât încep să-și amintească chiar dacă înveselesc pe altcineva.Sunt prietenoși, nu au o problemă cu asta ”, a spus el, întâlnindu-se cu suporterii unui alt club din Istanbul. / p>

“Bineînțeles că suntem și noi la sală, dar de cele mai multe ori exersăm cu mingea și întotdeauna cel puțin la final avem un joc de două goluri și altele asemenea”, a declarat fostul fundaș Sparta, Leverkusen și echipa națională cehă. „Avem condiții bune. Deși ploua aici destul de mult și se spune că unele cursuri sunt sub apă, dar, în mod paradoxal, al nostru nu este mai greu.Avem cinci minute cu autobuzul, este în regulă. ”

Ploaie mai frecvente, vânturi ocazionale și temperaturi de până la zece grade nu sunt ideale, dar jucătorii slovaci sunt încă fericiți.

„Deși uneori ne antrenăm în šusťákovkách, pălării și mănuși, dar când am auzit că săptămâna aceasta la Hradiště arăta ca o stațiune montană, cu siguranță este mai bine să fim aici”, spune Kadlec. „Cine știe dacă în unele zile ai putea chiar să te antrenezi, dacă ispravnicii ar alunga zăpada de pe câmpul de iarbă artificială în timpul ninsorilor abundente.Am auzit că Slovácko a rămas aici anul trecut din cauza vremii, dar cred că va fi liniștit în zilele următoare. ” la aceeași destinație din nou pentru pregătirea jocului.

„În ciuda călătoriei, merită. Nu ma deranjeaza. Vremea mai bună, iarbă naturală, rivali de bună calitate, servicii excelente ”, rezumă Kadlec, în vârstă de 32 de ani, care s-a bazat foarte mult pe pauza de iarnă. Cea mai mare parte a toamnei nu a alergat pe locul de joacă, ci medicii.Acum este în sfârșit în formă. “Desigur, la începutul pregătirii, uneori se trage ceva, ceea ce este normal la vârsta mea, dar am antrenat totul și sper că va continua”, crede Kadlec, cu care antrenorul Svědík contează nou în locul fundașului stâng mai degrabă opritor.