Olomouc a marcat din nou împotriva lui Kometa. Erata este rănita? Brno tace

Că pentru prima dată în sezon, Brno a implementat un impuls de star al lui Tomáš Plekance?

Super experiență!

Acest singur portar, Branislav Konrád, s-a retras din cauza problemelor de sănătate?

Și că pierzi două goluri după două treimi?

Nu va pune cocoșele în jos.

Cronometrul a tăiat șaptesprezece secunde față de a treia perioadă, unii spectatori încă nu au ajuns la locul lor după pauză, iar atacantul Ales Jergl a marcat cu abilitate la 3: 3.

Centrul Jan Knotek l-a plasat în zona de mijloc, Jergl, în formă de viață, mai întâi semnalizat de o lovitură de ciocan și apoi l-a lovit pe portarul Karel Vejmelka cu încheietura deasupra umărului.

42ndRunda extraligă la extindere. Și în el, Mora ar putea finaliza rândul, dar Vilem Burian nu a primit pucul pentru betonul lui Vejmelka. O șansă!

„Am lucrat-o timp, am vrut să pun volanul în spatele betonului, dar Kaja l-a prins cu vârful meu. Îmi pare atât de rău. Ar trebui să dau asta ”, a regretat el. „Știam că va fi doar beton în calea mea și nu am reușit să o arunc.”

Așadar, atacurile. Fanii și portarii din Extraleague nu cunosc numele atacantului Silvestr Kuska, dar antrenorii Cometei au pariat. Kusko s-a ridicat mai întâi de pe bancă.Mazácky a transformat o lovitură între beton și a marcat un gol câștigător. „Exact așa am pus-o de mai multe ori în spatele lui Trebic și exact asta am vrut să fac”, a recunoscut el. “Nu a fost primul meu obiectiv în liga în plus, am dat unul pentru Kometa acum patru ani.” De aceea am pariat pe el. ”

Antrenorul Olomouc, Zdeněk Moták, a evitat clișeele despre loteria penalty-urilor. „Nu consider personal raidurile ca la o loterie; fie aveți jucători pregătiți pentru ei, fie nu.Și Cometa i-a avut bine pregătiți, astfel că echipa gazdă ia două puncte. ”Chiar și Cometa s-a confruntat cu o pierdere vizibilă când a pierdut liderul Martin Erat, care a fost accidentat și s-a retras la prima pauză. “Nu voi specifica natura accidentării, vom proteja jucătorul”, a spus Pokorny.

Brno a trebuit să-și regrupeze atacurile, dar în minutele următoare au fost cei mai buni din duel și au sărit la 3: 1. „A fost o pauză proastă de zece minute, când am fost pedepsiți de două ori, asta nu ne-a ajutat. Cometa joacă puterea joacă grozav, am obținut două goluri succesiv. Dar apoi ne-a lovit un gol de 2: 3, pe care, din fericire, am căzut acolo, am început să conducem.Am luptat pentru fiecare punct și am simțit că le putem lua “, a spus Burian.

” Nu am reușit să intrăm în a doua perioadă și, dacă am adunat mai multe, probabil a fost după meci. Cu toate acestea, am ieșit din pas, am fost și mai buni, celebra intervenție l-a tras pe Honza Lukas, care în ultima clipă a surprins pentru bolnavul Konrad ”, a apreciat înlocuitorul Moták. “Konrád nu a fost bine, așa că a venit cel de-al doilea portar. Amândoi avem minunat. Credem în Honzin, știm că poate prinde la fel de bine ca Braňo ”, a continuat Burian. „Finalizarea de la noi a fost grozavă, am rezolvat șansele și am putea să ne întoarcem.Dar, din nou, trebuie să recunoaștem că Comet a avut pauze, renumerări la unu-la-unu, iar John’s Luke ne-a ținut groaznic în timp ce l-a prins pe Mueller. Probabil o remiză binemeritată ”, a gândit Burian. . Chiar și așa, Olomouc și-a pierdut cel de-al șaptelea meci din opt, dar mai păstrează un rang șaptespre măgulitor. „Am vrut să câștigăm, dar luăm un punct de la Comet. Fiecare punct bun. Apreciem și noi unul ”, a spus Burian.