Cocoșul rachetă adună laude. Mâinile lui sunt la fel de rapide ca picioarele, sună de la coechipierii săi

spectaculoasa seară de la Vranus tocmai începea cu acest eveniment. Capitalele au avut succes mai ales a doua perioadă, în care au construit un avantaj confortabil. Ucenicul în vârstă de 22 de ani Let partan a luat parte de două ori în rol de împușcat, primul dintre ei marcând o reminiscență a acțiunii de deschidere. „Vreau să profit la maxim de viteza mea. Când va avea șansa, voi merge pentru asta ”, Jakub Vrána își cunoaște preferințele.

Coechipierii lui au o idee foarte bună despre asta. Tom Wilson, care fusese norocosul la sfârșitul primului atac fulgerător, a trebuit să se prăbușească pentru a-și urmări partenerul. „Trebuie să țin pasul cu el.Este un mare patinator, crede în luptele cu viteza. Și după cum ați văzut, el are o imagine de ansamblu excelentă asupra tuturor acestor lucruri ”, a lăudat colega mai tânără a lui Wilson.

Crow învață să-și folosească talentul de patinaj în cel mai eficient mod, care este ajutat de o lectură mai bună. „Nu poți zbura pe gheață tot timpul. Încerc să-l folosesc la momentul potrivit “, spune Crow, care a avut probleme cu faimoasa Cupă Stanley a echipei Capitals din primăvară.

„ Îmi place să o privesc. El nu conduce până unde crede, dimpotrivă. Mișcarea lui bine gândită duce la șanse și, printr-o oarecare minune, el își poate balansa mâinile aproape la fel de repede ”, adaugă T.J.Oshie.

Înregistrează, de asemenea, progresele prin care a trecut Crow în ultimii doi ani. „Hocheiul se dezvoltă și crește, câștigând încredere. Rolul său în echipă este din ce în ce mai mare “, observă Oshie. Cu un meci cu două goluri împotriva Philadelphiei, atacantul ceh și-a depășit poziția anterioară de tir din sezonul precedent (13 goluri) și doar trei puncte îl împart de egalarea scorului (27). De asemenea, lucrează la jocul său defensiv, cu un plus de 14 în caseta +/-.

„Pentru astfel de jucători, adversarii apără timp suplimentar înainte de meci.Dar James poate să nu aibă respectul în liga pentru a se potrivi cu jocul său ”, crede Oshie. Cel puțin, Fluturașii vor fi atenți după ultima înfrângere de 3: 5 data viitoare pe Crow agilă.