Cazan și tun Real Madrid. Ramos a marcat deja 100 de goluri

Ca băiat, s-a vopsit ca un atacator. El a vrut să înscrie goluri, să le sărbătorească, să audă fanii strigându-i cu entuziasm numele. Așa că nu a pășit niciodată înapoi pe piața din imobilul de locuințe Camas din Sevilla. S-a rostogolit mereu pe vârf și a învățat să termine în toate felurile: la stânga, la dreapta, la cap, la buzunar, placă, pe pământ, din aer.

Când antrenorii l-au aruncat pe Sergio Ramos în apărare, această școală de stradă părea a fi inutilă. Divizați. Curățat. Orice altceva este doar un bonus.Sau nu este?

Ramos, o particularitate tatuată de la Real Madrid, este unic pentru că știe să interconecteze perfect apărarea și finisarea.

o colecție mereu în creștere de cărți roșii sau provocări inutile. Dar nu veți găsi un trăgător mai bun în rândul apărătorilor actuali.

Miercuri seară, căpitanul în vârstă de 32 de ani al echipei naționale spaniole a marcat un gol unic: penalty-ul din Cupa împotriva lui Leganés a fost al 100-lea gol în cariera sa. trebuie să respectăm.A da un gol și a-l sărbători cu fanii nu mă va deranja niciodată ”, s-a bucurat el după meci. .

Și acesta este Ramos: un tip dur care aproape nu arată dureri pe gazon, dar nici exagerare. Cu o expresie încrezătoare, încearcă să intimideze adversarul și beneficiază de acesta în momentele cruciale. Când meciurile se întrerup, vine momentul lui.

Pierdeți la ora stabilită și trebuie să vă echilibrați? Aici cu Ramos! Cu cât este mai important meciul, cu atât ei cred mai mult.Părăsirea apărării, peste teren alunecă spre vârf și…

Știți-o mai departe.

El a marcat goluri avansate în finala Ligii Campionilor, Supercopa, Cupa Spaniei sau în jocuri ascuțite cu rivala Barcelona .

Optzeci de goluri în tricoul Real, trei la Sevilla, de unde a început. Și restul șaptesprezece în trucul echipei naționale – patru dintre ele în ultimele patru meciuri.

O sută de goluri, o porțiune foarte bună pentru atacatori. Deci, cum se întâmplă ca un apărător să ajungă la ea?

Bineînțeles, Ramos beneficiază de lovituri regulate din lovituri de pedeapsă și, în ultima vreme, lovind direct.Îl ajută să aibă coechipieri excepțional capabili în Real și în echipa națională, care au pus mingea direct pe cap sau în corner. Visul copilăriei a rămas în el și el îl îndeplinește, în ciuda sarcinilor sale defensive.

„Mi-a plăcut să joc în fața mea încă din copilărie. Când am marcat un gol, am înnebunit de bucurie, mă încărca ca Cristiano Ronald acum ”, a povestit el după ani. „Și a rămas în mine, am o bucată din atacator. Când merg înainte, cred că voi înscrie. ”Dar să nu mă înșel: în ciuda marelui echilibru, Ramos este departe de a fi cel mai bun fundaș de filmare din toate timpurile. Vor fi tipi care îl vor depăși.

Credeți că fundașul poate înscrie 253 de goluri în timpul carierei sale?Pare nebun, dar Ronald Koeman, fost opritor de la Barcelona sau Ajax, are acest număr în statistici.

Și tradiția continuă.